P.S. Antheunis

1-p1020511-4

Telefoon

0297 - 561453

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

 

Beste Patiënten van huisartsenpraktijk Antheunis,

 

Met spijt moeten wij u mededelen dat Dominique de Groot per 15 augustus 2023 gaat stoppen in onze praktijk. De huidige drukte die het praktijkhouderschap met zich meebrengt kan zij momenteel niet combineren met haar gezinsleven.

Vanaf 1 september zullen de werkdagen van Dominique de Groot worden ingevuld door Friso Herres Diddens en Susanne Vink. Beide collega’s zijn in het verleden door Pieter Bots en mijzelf opgeleid als huisarts.  We hebben er veel vertrouwen in dat we op deze manier de zorg kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van huisartsenpraktijk Antheunis

 

Gesloten op vrijdagen 18 en 25 augustus en 1 september 2023.

In verband met de zomervakantie is de praktijk gesloten op genoemde dagen. Voor spoedeisende zaken die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten, wordt er waargenomen door de andere huisartsen van De Amstel. De indeling is volgens de eerste letter van uw achternaam:

A-K huisartsen Kruse en Maarse, tel 561290

L-Z huisartsen Apeldoorn en Baart, tel 257500.

 

Gesloten voor nieuwe inschrijvingen

Op dit moment is er een patientenstop bij alle praktijken in Uithoorn. Er wordt naar een oplossing gezocht. Voor nu kunt u alleen tijdelijk ingeschreven worden.

  

Reizigersadvisering vervallen.

Met ingang van augustus 2021 geven wij geen reizigersadviezen meer. U kunt terecht bij Travel Clinic KLM Health Services of het Tropeninstituut Amsterdam UMC locatie AMC voor advisering en vaccinaties.