NL
Menu Sluit

Afsprakenspreekuur

Alle consulten, ook die bij de assistente, gaan op afspraak. De tijd die wij voor u inplannen is afhankelijk van uw vraag. Dit kan variëren van 10 tot 20 minuten. Het is daarom belangrijk dat u aan de praktijkassistente aangeeft hoeveel vragen u heeft. Op die manier houden wij daar rekening mee in de planning. Als u meer vragen heeft dan u van tevoren heeft aangegeven is het niet mogelijk om deze tijdens het consult met de huisarts te bespreken. Voor sommige klachten is het niet nodig de arts te bezoeken, en is een advies of recept voldoende. U bent natuurlijk niet verplicht te vertellen waarvoor u komt. En bedenk: Ook de assistente heeft haar beroepsgeheim.

Vroeg ochtend- en avondspreekuur

Regelmatig heeft huisarts Maarse een vroeg ochtendspreekuur op dinsdagen. Huisarts Kruse heeft een avondspreekuur op dinsdag. Deze spreekuren zijn bedoeld voor mensen die vanwege hun werk/studie niet op de reguliere spreekuren aanwezig kunnen zijn.  Afspraken voor deze spreekuren kunt u maken via de assistente, de vaste tijd voor het maken van afspraken is ’s morgens tussen 08.00-10.00uur. U kunt voor 8 uur en na 17 uur de praktijk niet telefonisch bereiken. Als u onverhoopt te laat komt voor uw afspraak, kunt u dit via het volgend mailadres laten weten: askru@uhac.nl

Huisbezoeken

Iedere dag worden aan het eind van de ochtend de huisbezoeken gemaakt. Deze kunnen tussen 8.00 en 10.00 uur worden aangevraagd, zodat de dokter nog dezelfde dag langs kan gaan. Overigens zijn de onderzoek- en behandelmogelijkheden in de praktijk natuurlijk beter dan thuis. Dus als het enigszins mogelijk is adviseren wij u om naar de praktijk te komen.


Contact
Contact
Choose language
Dutch Dutch
English English