M.A. Konijnendijk en E.W. Stokkers

Telefoon

0297 - 562288

Spoed overdag:

(kies 1)

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

Mededeling:

Ivm de drukte is het niet altijd mogelijk om bij de huisarts naar keuze te komen.

Dus u kunt de dag kiezen of de dokter.

 

GRIEP VACCINATIES

Binnenkort kunt u de brief ontvangen voor de griepvaccinaties. Mocht u deze niet willen of u kunt niet op de aangegeven datum hoeft u ons niet te bellen. U kunt online een andere afspraak inplannen zie informatie in de brief.

COVID en COVID-vaccinatie 

Hoewel de media anders suggereren, heeft onze huisartsenpraktijk geen COVID-vaccinaties beschikbaar. Een (booster-)vaccinatie kunt u alleen bij de GGD laten zetten.  Om de telefonische bereikbaarheid van de praktijk niet onnodig te belasten, verzoeken wij u om niet met ons te bellen voor vragen met betrekking tot COVID en COVID-vaccinatie. Voor vragen over COVID en COVID-vaccinaties kunt u de websites van RIVM en/of GGD raadplegen. U kunt ook bellen met de GGD, tel 0800-1351.

GASTVROUW

Aan onze balie hebben wij een gastvrouw, zij is niet medisch onderlegd. U kunt bij haar terecht voor vragen over afspraken, ophalen van verwijsbrieven en andere niet medische vragen.

Huisarts in opleiding 

Vanaf 1 maart 2022 t/m 1 mrt 2023 werkt bij ons in de praktijk dhr. M. Francken, huisarts in opleiding, dit is een volledig bevoegd arts die zich specialiseert tot huisarts en onder supervisie zelfstandig werkt.