M.A. de Lange en S.A. Jutte

Telefoon

0297 - 561951

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

 

GASTVROUW

Wij hebben een gastvrouw, zij is niet medisch onderlegd. U kunt bij haar terecht voor vragen over afspraken, ophalen van verwijsbrieven en andere niet medische vragen.

 

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 sep 2022 werkt bij ons in de praktijk mevrouw M. de Wit, huisarts in opleiding, dit is een volledig bevoegd arts die zich specialiseert tot huisarts en onder supervisie zelfstandig werkt.

 

GRIEP VACCINATIES

Binnenkort kunt u de brief ontvangen voor de griepvaccinaties. Mocht u deze niet willen of u kunt niet op de aangegeven datum hoeft u ons niet te bellen. U kunt online een andere afspraak inplannen zie informatie in de brief.

COVID en COVID-vaccinatie 

Hoewel de media anders suggereren, heeft onze huisartsenpraktijk geen COVID-vaccinaties beschikbaar. Een (booster-)vaccinatie kunt u alleen bij de GGD laten zetten.  Om de telefonische bereikbaarheid van de praktijk niet onnodig te belasten, verzoeken wij u om niet met ons te bellen voor vragen met betrekking tot COVID en COVID-vaccinatie. Voor vragen over COVID en COVID-vaccinaties kunt u de websites van RIVM en/of GGD raadplegen. U kunt ook bellen met de GGD, tel 0800-1351.