Stoppen met roken

Sinds vandaag is onze nieuwe stoppen-met-rokenapp Quiddy te downloaden via de Apple Store en via Google Play!

Quiddy is een nieuwe gratis app die speciaal ontwikkeld is voor jongvolwassenen tussen de 16 en 25 jaar die willen stoppen met roken. Met de app kunnen zij samen met een leeftijdgenoot stoppen. Iemand die je kent, of anoniem.

Wat kunnen jullie doen?
Om Quiddy tot een groot succes te maken is het belangrijk dat de app veel aandacht krijgt. Willen jullie ons helpen om deze app onder de aandacht te brengen bij de doelgroep? Werk jij direct met jongvolwassenen of ken je anderen die bezig zijn met jongvolwassenen en/of roken? Wijs ze dan vooral op Quiddy! Door informatie over Quiddy te delen raken er steeds meer mensen bekend met de app en zijn er hopelijk meer jongvolwassenen die gaan stoppen met roken.

Een andere manier om meer bekendheid te krijgen voor onze app is door Quiddy op social media te delen. Bijvoorbeeld deze berichten op Linkedin of Twitter.

Vervanging Stopstone
Quiddy is in opdracht van VWS ontwikkeld en vervangt de door het Trimbos-instituut gemaakte app Stopstone. Stopstone zal dus niet meer te downloaden en gebruiken zijn. De werkzame elementen van Stopstone zijn behouden bij de ontwikkeling van Quiddy.
Hier kun je Quiddy downloaden:
App Store: https://apps.apple.com/nl/app/quiddy/id1583560314
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.trimbos.quiddy

Meer informatie over Quiddy? Kijk op www.quiddy.nl of mail je vragen naar Inge, Claire of Sigrid via quiddy@trimbos.nl