NL
Menu Sluit

Spreekuur

Alle consulten, ook die bij de assistente, gaan op afspraak. De tijd die wij voor u inplannen is afhankelijk van uw vraag. Dit kan variëren van 10 tot 20 minuten. Het is daarom belangrijk dat u aan de praktijkassistente aangeeft hoeveel vragen u heeft. Op die manier houden wij daar rekening mee in de planning. Als u meer vragen heeft dan u van tevoren heeft aangegeven is het niet mogelijk om deze tijdens het consult met de huisarts te bespreken. Voor sommige klachten is het niet nodig de arts te bezoeken, en is een advies of recept voldoende. U bent natuurlijk niet verplicht te vertellen waarvoor u komt. En bedenk: Ook de assistente heeft haar beroepsgeheim.

Telefonisch terugbel spreekuur

Er is een telefonisch terugbel spreekuur tussen 13.15 en 13.45 uur. Dit terugbel spreekuur is voor vragen en klachten die u met de huisarts wilt bespreken of die niet door de praktijkassistente beantwoord kunnen worden. U wordt dan teruggebeld door één van de huisartsen. In het algemeen is het moeilijk uw gezondheid telefonisch te beoordelen. Het kan daarom soms nodig zijn alsnog een afspraak voor het spreekuur te maken.

Huisbezoek

Aan het eind van de ochtend worden huisbezoeken gedaan. U kunt tussen 08.00 en 10.00 uur een huisbezoek aanvragen. De assistente kan de visite dan nog die dag in de agenda zetten. Tevens kan zij vragen om de temperatuur op te nemen en of u een urine wilt klaar zetten. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn is het, indien mogelijk, beter om naar de praktijk te komen.


Contact
Contact
Choose language
Dutch Dutch
English English