J.K. Santing

balie-drecht-2

Telefoon

0297 - 569302

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Medewerkers

Jennifer Santing - Huisarts

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Als moderne huisarts streef ik naar persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg. Werken met mensen is het leukste dat er is! Belangrijke steekwoorden voor mijn werkwijze: enthousiast, toegankelijk, betrokken, slagvaardig en vooruitstrevend, met een speciale interesse voor neurologie, chirurgische verrichtingen en spiraal plaatsingen. Ik woon met mijn vriend in Amstelveen. Samen hebben wij twee prachtige dochters, Maud en Charlie en een zoon Mels.

Jack Lugtmeyer - Huisarts

Aanwezig op woensdag middag en vrijdag.

Vanaf midden jaren 80 werk ik in Uithoorn. Eerst als solist en nu als waarnemend huisarts voor de praktijken op de Drecht. Mijn aandachtsgebieden/professionele hobby's buiten het "gewone huisartsen werk" zijn: vasectomie met collega Borstlap (www.sterilisatiepraktijk.nl), oogheelkunde en echoscopie.

2-foto-praktijk-11-2018-006

Melissa Roelvink- Praktijkassistente

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Sinds 2010 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Begonnen als praktijkassistente en sinds april 2015 ook als praktijkondersteuner somatiek voor de huisartsen van de Drecht. Tijdens deze spreekuren begeleid ik mensen met diabetes type 2 en mensen met (een verhoogd risico op) hart- en vaatproblemen. Als nevenfunctie verzorg ik voor "HOED de Drecht" de functie van coördinator kwaliteit in het kader van de accreditatie.

1-foto-praktijk-11-2018-002

Vivian van Dijk - Praktijkassistente

Aanwezig op maandag, dinsdag ochtend en donderdag.

Sinds juni 2013 werk ik met heel veel plezier in deze praktijk in Uithoorn. Ik kom zelf uit Mijdrecht en woon daar met mijn man en 2 dochters.

 1-3-p1020377

Ninke Dekker - Praktijkassistente

Agaline Beerens - Praktijkverpleegkundige Somatiek

Aanwezig op dinsdag en donderdag. 

Tijdens mijn spreekuren begeleid ik mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, astma, COPD en hart- en vaatproblemen. Ook ouderenzorg en begeleiding bij het stoppen met roken behoren tot mijn aandachtsgebieden.

Petra Senden - Praktijkverpleegkundige Somatiek/ Parkinsonverpleegkundige

Aanwezig op woensdag.

Ik werk sinds 1992 als wijkverpleegkundige in Uithoorn en sinds 2013 als praktijkverpleegkundige voor huisartsenpraktijk de Drecht. Op woensdag werk ik voor Jack Lugtmeijer en Jennifer Santing, ik begeleid patiënten met de ziekte van Parkinson en in het kader van de ouderenzorg. Een afspraak kunt u maken via de praktijkassistente.

 

 Annet Meijer poh-ggz

Annet Meijer - Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op vrijdag.

Mijn naam is Annet Meijer en ik werk sinds mei op vrijdag in de oneven weken als GGZ praktijkondersteuner bij de huisartsen van de Drecht.  Daarnaast werk ik als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige als ambulant behandelaar bij GGZ Ingeest. En in de weekenden bij de crisisdienst, hier doe ik beoordelingen bij mensen die in een acute crisis zijn, in samenspraak met een psychiater. Wat voornamelijk mijn werkzaamheden bij de Drecht zullen zijn is diagnostiek, korte behandelingen en doorverwijzen indien nodig. Wanneer nodig ga ik op huisbezoek.

Hiervoor heb ik een aantal jaren in de kinderpsychiatrie gewerkt. Mijn hobby's zijn reizen, koken en toneelspelen.

 Hanneke Beernink (1)

Hanneke Beernink- Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op donderdag middag  en vrijdag

Huisartsen betrekken mij bij patiënten met psychische klachten en psychosociale problemen.
Ik luister, ik denk mee en denk hardop. In ondersteunende gesprekken probeer ik samen met de patiënt overzicht te maken en op zoek te gaan naar actiepunten. Mijn aanpak is direct en praktisch. Ik heb veel
gewerkt mensen met een autistische stoornis en mensen met overspanning en burn-out klachten. 

 Ine Boogaard

 Ine Boogaard - Praktijkondersteuner GGZ

 Aanwezig op maandag en vrijdag

Ik heet Ine Boogaard. Ik ben in 1998 afgestudeerd als orthopedagoog. Sindsdien heb ik in verschillende settings gewerkt onder andere in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 1 april 2015 werk ik als POH-GGZ in de Drecht. Zowel volwassenen als ouders en kinderen kunnen bij mij terecht met uiteenlopende vragen en/of problemen. De gesprekken bestaan vaak uit het bieden van steun, overzicht en gezamenlijk bedenken van oplossingen. Ik probeer praktische en concrete adviezen te geven.