F. Wegman

balie-drecht-2

Telefoon

0297 - 561726

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Praktijkinformatie

 

Spreekuren

Van 8.00 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 17.00 uur, behalve op dinsdagmiddag. In de middag is de praktijk gesloten en neemt dhr. E. Lubbers waar voor spoedgevallen.

Vanaf januari 2018 zal er op de woensdag een waarnemer werken in plaats van de vrijdag. Vanaf 7 maart zal Pepijn Antheunis starten op de woensdag.

Als u meerdere klachten heeft, kan de assistente daar in de agenda rekening mee houden. Een afspraak geldt voor één persoon en voor één klacht.

Indien u bij verhindering de afspraak niet minstens 24 uur tevoren afzegt, wordt de geplande behandeltijd in rekening gebracht.

Afspraken maken, visites aanvragen

Voor afspraken kunt ons bellen, bij voorkeur tussen 8.00-10.00uur. Er is een aparte receptenlijn en bovendien kunnen recepten via de website aangevraagd worden.

Lunchpauze

Er is tussen de middag een half uur lunchpauze, maar als u dringende zaken heeft blijft u aan de lijn, dan krijgt u een van de assistente van één van de andere praktijken.

Telefonisch spreekuur

Er is geen telefonisch spreekuur meer, maar mocht u gebeld willen worden dan kunt u dit aanvragen bij de assistente en kan zij dit inplannen in het spreekuur.

Spoed

Buiten praktijkuren kunt u voor dringende medische hulp bellen met de Huisartsenpost Amstelland te Amstelveen: 020-4562000.

Indien u tijdens praktijkuren dringend medische hulp nodig heeft dan heeft u nu de mogelijkheid een spoedkeuze te maken uit het telefoonmenu. Echter maak hier geen misbruik van want dan wordt u dringend verzocht opnieuw te bellen en de juiste keuze te maken ( U houdt dan immers de spoedlijn bezet ).

Assistentes

Mieke Straman werkt op maandag, dinsdag om de week, woensdag en donderdag. Edith Stekelenburg op dinsdag om de week, woensdag en vrijdag.

De praktijkondersteuner

In onze praktijk is Els Schoonbergen actief voor het begeleiden van o.a., diabetes patiënten, stoppen met roken, hart- en vaatziekten, afvallen, COPD en astma. Zij werkt iedere dinsdag en woensdag voor onze praktijk. Daarnaast is zij ook nog praktijkondersteuner in de praktijk E. Stokkers en M. Konijnendijk. Petra Senden is onze praktijkondersteuner voor patienten met parkinson en kwetsbare ouderen. Zij werkt op de woensdagen.