F. Wegman

balie-drecht-2

Telefoon

0297 - 561726

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Praktijkinformatie

 Spreekuren

Van 8.00 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 17.00 uur, behalve op dinsdagmiddag. In de middag is de praktijk gesloten en neemt dhr. E. Lubbers waar voor spoedgevallen.

Op de woensdag werkt waarnemer Bas van Dijk, huisarts.

Als u meerdere klachten heeft, kan de assistente daar in de agenda rekening mee houden. Een afspraak geldt voor één persoon en voor één klacht.

Indien u bij verhindering de afspraak niet minstens 24 uur tevoren afzegt, wordt de geplande behandeltijd in rekening gebracht.

Afspraken maken, visites aanvragen

Voor afspraken kunt ons bellen, bij voorkeur tussen 8.00-10.00uur. Er is een aparte receptenlijn en bovendien kunnen recepten via de website aangevraagd worden.

Telefonisch spreekuur

Er is geen telefonisch spreekuur meer, maar mocht u gebeld willen worden dan kunt u dit aanvragen bij de assistente en kan zij dit inplannen in het spreekuur.

Spoed

Buiten praktijkuren kunt u voor dringende medische hulp bellen met de Huisartsenpost Amstelland te Amstelveen: 020-4562000.

Indien u tijdens praktijkuren dringend medische hulp nodig heeft dan heeft u nu de mogelijkheid een spoedkeuze te maken uit het telefoonmenu. Echter maak hier geen misbruik van want dan wordt u dringend verzocht opnieuw te bellen en de juiste keuze te maken ( U houdt dan immers de spoedlijn bezet ).

De praktijkondersteuner

Petra Senden is onze praktijkondersteuner voor patienten met parkinson en kwetsbare ouderen. Zij werkt op de woensdagen.