F. Wegman

balie-drecht-2

Telefoon

0297 - 561726

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Medewerkers

 

drecht-froukje

Froukje Wegman - Huisarts

Vanaf 1 januari 2015 ben ik werkzaam in Uithoorn. Mijn opleiding tot huisarts heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als huisarts hoop ik laagdrempelig te zijn, open in het contact en met wederzijds respect in de spreekkamer. Het persoonlijke en langdurige contact met mijn patienten vind ik een waardevol onderdeel van mijn vak. Samen met mijn partner, dochter en zoon woon ik in De Kwakel.

 

Pepijn Antheunis - Huisarts

Huisarts op woensdag

Edith Stekelenburg - Praktijkassistente

Sinds 1999 werk ik als assistente in deze praktijk op woensdag en vrijdag en op dinsdag om de week. Daarnaast werk ik als pedicure aan huis met diabetische aantekening.

Mieke Straman - Praktijkassistente

Sinds 1 april 1999 werk ik met plezier in deze praktijk op maandag, woensdag, donderdag en om de week op dinsdag.

Els Schoonbergen - Praktijkondersteuner Somatiek

Sinds juli 2006 werk ik als praktijkondersteuner in deze praktijk waar ik patiënten met Diabetes Mellitus (suikerziekte), hart- en vaatziekten, astma/COPD begeleidt. Daarnaast begeleidt ik patiënten met het stoppen met roken. Op de dinsdag en woensdag heb ik spreekuur in de praktijk van Mevr. Wegman. Op de andere dagen werk ik in de praktijk  E. Stokkers/ M. Konijnendijk.

Petra Senden - Praktijkondersteuner Somatiek/ Parkinsonverpleegkundige

Begeleidt patiënten met de ziekte van Parkinson en de ouderenzorg. Doet huisbezoeken op woensdag. Afspraken kunt u maken via de praktijkassistente. Petra werkte sinds 1992 als wijkverpleegkundige in Uithoorn en werkt sinds 2013 als praktijkverpleegkundige voor huisartsenpraktijk De Drecht.

 

 Hanneke Beernink (1)Hanneke Beernink

Hanneke Beernink- Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op donderdagochtend en vrijdag

Huisartsen betrekken mij bij patiënten met psychische klachten en psychosociale problemen.
Ik luister, ik denk mee en denk hardop. In ondersteunende gesprekken probeer ik samen met de patiënt overzicht te maken en op zoek te gaan naar actiepunten. Mijn aanpak is direct en praktisch. Ik heb veel
gewerkt mensen met een autistische stoornis en mensen met overspanning en burn-out klachten. 

 Ine Boogaard

Ine Boogaard - Praktijkondersteuner GGZ

 Aanwezig op maandag en vrijdag

Ik heet Ine Boogaard. Ik ben in 1998 afgestudeerd als orthopedagoog. Sindsdien heb ik in verschillende settings gewerkt onder andere in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 1 april 2015 werk ik als POH-GGZ in de Drecht. Zowel volwassenen als ouders en kinderen kunnen bij mij terecht met uiteenlopende vragen en/of problemen. De gesprekken bestaan vaak uit het bieden van steun, overzicht en gezamenlijk bedenken van oplossingen. Ik probeer praktische en concrete adviezen te geven.

 amstel-poh-ggz-monique

Monique Snippert - Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk op donderdagmorgen.

Met veel plezier werk ik sinds 2013 als praktijkondersteuner GGZ voor alle huisartsen in Uithoorn. Op de donderdagochtend ben ik hier voor de Drecht en zie ik patiënten met psychische klachten, zowel volwassenen als kinderen en jeugd. Samen met de patiënten breng ik de klachten in kaart en denk mee hoe deze het beste aangepakt kunnen worden. Soms zijn enkele gesprekken voldoende om weer verder te kunnen. In andere gevallen kan eventueel ook voor een passende verwijzing gezorgd worden. 
Tevens neem ik deel als behandelaar in de zorgprogramma’s chronische pijn en depressie en zorg ik voor het ADHD spreekuur. 
Mijn achtergrond is GZ-psycholoog en Kinder- en Jeugd psycholoog en hiervoor heb ik reeds jarenlang ervaring op kunnen doen binnen revalidatiecentra en mijn eigen praktijk voor psychologie.

 Annet Meijer poh-ggz

Annet Meijer - Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig op vrijdag.

Mijn naam is Annet Meijer en ik werk sinds mei op vrijdag in de oneven weken als GGZ praktijkondersteuner bij de huisartsen van de Drecht.  Daarnaast werk ik als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige als ambulant behandelaar bij GGZ Ingeest. En in de weekenden bij de crisisdienst, hier doe ik beoordelingen bij mensen die in een acute crisis zijn, in samenspraak met een psychiater. Wat voornamelijk mijn werkzaamheden bij de Drecht zullen zijn is diagnostiek, korte behandelingen en doorverwijzen indien nodig. Wanneer nodig ga ik op huisbezoek.

Hiervoor heb ik een aantal jaren in de kinderpsychiatrie gewerkt. Mijn hobby's zijn reizen, koken en toneelspelen.

 

Ninke Dekker - Praktijkassistente

 

 

 

Paulien Markman - Praktijkondersteuner