P.S. Antheunis

1-p1020511-4

Telefoon

0297 - 561453

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Medewerkers

Huisartsen

Dagelijks zijn één of beide huisartsen en/of de huisarts-in-opleiding aanwezig. Zij houden spreekuur en maken visites en zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van de herhaalrecepten en de activiteiten van de praktijkassistente.
De huisarts-in-opleiding is een volwaardig arts, die de specialisatie tot huisarts doet. Hij/zij loopt daartoe een jaar stage in onze huisartsenpraktijk, is dus volledig bevoegd en werkt onder supervisie van de huisartsen.

pepijn-opt-1

Pepijn Antheunis - Huisarts

Sinds 2010 ben ik huisarts. De jaren daarvoor heb ik de geneeskunde opleiding gevolgd en daarna ben ik bijna 2 jaar als arts werkzaam geweest op de kinderafdeling van het Flevoziekenhuis in Almere. De huisartsenopleiding heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het laatste jaar van de huisartsenopleiding heb ik, zoals veel mensen waarschijnlijk al weten, in deze praktijk met veel plezier doorlopen.

 dominique-de-groot-huisarts-kl- (1)

Dominique de Groot- Huisarts

Spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Praktijkassistenten

Bij de praktijkassistente kunt u met veel praktische vragen terecht. Met haar maakt u de afspraken. Zij kan u uitslagen doorgeven, helpen met medische vragen en administratieve handelingen. Zij heeft net als de huisarts een geheimhoudingsplicht.
Ook worden er door de praktijkassistenten spreekuren voor patiënten met hoge bloeddruk gehouden.
Voor de volgende medische handelingen kunt u bij de praktijkassistente terecht:

 • Verbinden wonden
 • Verwijderen hechtingen
 • Uitspuiten van oren
 • Injecties (bv. Reizigersvaccinaties)
 • Aanstippen wratten met vloeibare stikstof
 • Bloeddrukmeting
 • Bloedsuikercontroles
 • Urine-onderzoek
 • Uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek

En administratieve vragen:

 • Adreswijzigingen
 • Veranderingen verzekeringen en andere persoonsgegevens
 • Informatiefolders over allerlei (medische) onderwerpen

Elvira Heij - Praktijksssistente

Sinds 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik aanwezig. Naast mijn gewone werk als praktijkassistente houd ik me ook bezig met de kwaliteitszorg binnen de praktijk. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

 stephanie-van-eck-assistente (1)

Stephanie van Eck - Praktijkassistente

Vanaf 1 juli 2022 werk ik op dinsdag t/m vrijdag.

amstel-allen-irene-treur-opt

Irene Treur - Praktijkassistente

Ik werk op maandag en dinsdag.

 wendy-opt-1

 Wendy Kok- Voorbij- Praktijkassistente

Ik werk op maandag. dinsdag en vrijdag.

 3-praktijk-mrt-2019-015-opt

Loes Pieterse- Praktijkassistente

Ik werk op maandag, woensdag en donderdag

anouk-van-der-poll-assistente-kl- (1)

Anouk vd Poll - Praktijkassistente

 mariska-opt-4

Mariska Punt- Bezuijen -  Gastvrouw

Ik werk van maandag t/m donderdag van 7.30 -13.30 uur.

Naast mijn werkzaamheden als gastvrouw doe ik allerlei administratieve taken voor de gehele praktijk de Amstel. De combinatie van de patiënten ontvangen/wegwijs te maken en de praktijken administratief te ondersteunen vind ik erg fijn. 

 

 

Praktijkondersteuners / praktijkverpleegkundigen

Ter ondersteuning van de huisartsen en ter verbetering van de zorg voor bepaalde groepen chronische patiënten hebben de praktijkverpleegkundigen voor de Diabetespatiënten, de Astma- en COPDpatiënten, voor de patiënten met Hartfalen en voor de ouderen een belangrijk aandeel in de huisartsenpraktijk gekregen. Zij zijn bevoegd om de bovengenoemde categorieën patiënten zelfstandig te begeleiden. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met de huisarts.


Mariella Stamato - praktijkverpleegkundige

Sinds 2004 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner/verpleegkundige. Mijn takenpakket bestaat vooral uit diabeteszorg, zorg voor Parkinsonpatienten en ouderenzorg. Daarnaast begeleid ik ook mensen bij het stoppen met roken en doe ik vaatonderzoek bij verdenking op "etalagebenen". Mijn werkdagen zijn: maandag, met uitzondering van de 1e maandag van de maand, dinsdag, woensdag en donderdag. Mijn huisbezoeken doe ik op dinsdag.
Ik ben bereikbaar op 06 13021181

 markman-opt-1-

Pauline Markman - POH  

 

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik ben bereikbaar op 06-42957775.

 atiki-lutje-poh-s-002- (1)

Atiki Lutje- POH

Ik werk elke woensdag en om de week op vrijdag.

 maureen-koster-poh-s (1)

Maureen Koster- POH

Ik werk op donderdag.

Andere medewerkers in de praktijk

Op dinsdag is een manueel geneeskundige in de praktijk voor problemen met het bewegingsorgaan. Iedere woensdagmiddag is een psycholoog aanwezig. U dient een telefonische afspraak voor beiden te maken.

 

 marcel-de-ree-2-opt

Marcel de Ree - Manueel Geneeskundig Arts, Keuringsarts rijbewijs

Sinds 1990 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk met klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Als voormalig huisarts voel ik me thuis in dit vakgebied. Ik ben beschikbaar voor patienten uit Uithoorn en uitgebreide omgeving. U kunt een afspraak maken via de assistente van de praktijk Bots.Ik werk op dinsdag. U kunt bij mij ook terecht voor uw rijbewijskeuring afspraken maken kan via de assistente van huisarts Bots

 

Norbert Wijtenburg - Praktijkondersteuner GGZ/Psycholoog

Sinds 1987 werkzaam in deze praktijk. Aandachtsgebieden zijn klachten van psychische aard als angsten, depressie en relatieproblemen. Zowel individuele als relatiebehandeling is mogelijk. Afspraken zijn te maken via 06-17785014 of psycholoog@nwijtenburg.nl. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

 

amstel-allen-john-kusters

John Kusters - Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk op donderdag.

 

 djoeke-cals-poh-ggz (1)

Djoeke Cals - Praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Djoeke Cals. Ik ben sinds oktober 2019 op vrijdag werkzaam als POH GZZ bij de Amstel. Ik ben opgeleid tot cultuurpsycholoog, waarna ik 10 jaar als docent en studiecoach heb gewerkt bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot POH GGZ gevolgd bij het RINO en werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner bij verschillende huisartsenpraktijken. Bij mij kunnen (jong)volwassenen en volwassenen terecht met psychische en psychosociale vragen en/of problemen. Samen met de patiënt verken ik de vraag om zodoende samen te komen tot een passend plan.

 

 francis-van-den-kommer-poh-ggz-jeugd (1)

Francis van den Kommer- Praktijkondersteuner GGZ Jeugd

Ik werk op vrijdag.

 marleen-opwijrda-pog-ggz (1)

Marleen Opwijrda- Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag.