M.P. Kruse en M. Maarse

1-p1020511-5

Telefoon

0297 - 561290

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Praktijkinformatie

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden om wordt u voor spoedeisende gevallen verwezen naar de Huisartsenpost in Amstelveen. Locatie: in het ziekenhuis Amstelland, Laan van de Helende Meesters , Amstelveen, tel.: 020 4562000.

Inloopspreekuur is vervallen.

 

Afsprakenspreekuur

Dagelijks is er zowel in de ochtend als in de middag afsprakenspreekuur. Op dinsdagen heeft huisarts Maarse regelmatig een vroeg ochtend spreekuur en  huisarts Kruse heeft regelmatig  een avondspreekuur. Afspraken kunt u telefonisch bij de praktijkassistente maken, bij voorkeur tussen 8.00 en 10.00 uur. De duur van een afspraak is standaard 15 minuten. De assistente kan u vragen om de reden van uw afspraak. Zij kan dan beter het moment en de tijdsduur van het consult plannen. Overigens heeft de praktijkassistente net als de huisarts geheimhoudingsplicht.
Indien u meer klachten wilt bespreken of een langer gesprek wilt, kunt u dat aan de praktijkassistente aangeven, zodat zij daar in de planning rekening mee kan houden.
NB Graag tijdig uw afspraak afzeggen, zodat iemand anders ingepland kan worden!

 

Vroeg ochtend- en avondspreekuur

Regelmatig heeft huisarts Kruse een vroeg ochtendspreekuur en een avondspreekuur, op dinsdagen. Deze spreekuren zijn bedoeld voor mensen die vanwege hun werk/studie niet op de reguliere spreekuren aanwezig kunnen zijn.  Afspraken voor deze spreekuren kunt u maken via de assistente, de vaste tijd voor het maken van afspraken is 's morgens tussen 08.00-10.00uur. U kunt voor 8 uur en na 17uur de praktijk niet telefonisch bereiken. Als u onverhoopt te laat komt voor uw afspraak, kunt u dit via het volgend mailadres laten weten: asant@uhac.nl.

Uitslagen en kleine adviezen

Dagelijks kunt u de praktijkassistente tussen 10.00 en 10.30 uur bellen voor uitslagen van laboratoriumonderzoek, röntgenfoto’s, uitstrijkjes en kleine adviezen. Als de assistente u niet volledig kan helpen verwijst zij u naar het telefonisch spreekuur van de huisarts.

Telefonisch terugbelspreekuur

Dagelijks is tussen 13.30 en 14.00 uur het telefonisch terugbelspreekuur van de huisarts. D.w.z. dat de huisarts u belt. U kunt hiervoor een afspraak maken via de praktijkassistente.

Huisbezoeken

Iedere dag worden aan het eind van de ochtend de huisbezoeken gemaakt. Deze kunnen tussen 8.00 en 10.00 uur worden aangevraagd, zodat de dokter nog dezelfde dag langs kan gaan. Overigens zijn de onderzoek- en behandelmogelijkheden in de praktijk natuurlijk beter dan thuis. Dus als het enigszins mogelijk is adviseren wij u om naar de praktijk te komen.

EHBO

Voor eerste hulp (wonden, kneuzingen, verbrandingen, etc.) kunt u gedurende de openingstijden van de praktijk altijd terecht. Als u van tevoren belt kunnen we rekening houden met uw komst.