M.P. Kruse en M. Maarse

1-p1020511-5

Telefoon

0297 - 561290

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Medewerkers

Huisartsen

Dagelijks zijn één of beidehuisartsen en/of de huisarts-in-opleiding aanwezig. Zij houden spreekuur en maken visites en zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van de herhaalrecepten en andere activiteiten van de praktijkassistente.
De huisarts-in-opleiding is een volwaardig arts, die de specialisatie tot huisarts doet. Hij/zij loopt daartoe een jaar stage in onze huisartsenpraktijk, is dus volledig bevoegd en werkt onder supervisie van de huisartsen.

Martijne Kruse - Huisarts

Spreekuur op maandag, dinsdagmiddag, donderdagmorgen en vrijdag

 foto (1)

Marjanne Maarse - Huisarts

Spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag

 kristel-ter-horst-aios-kl- (1)

Kristel ter Horst - Huisarts in opleiding

Spreekuur op maandag, dinsdag en woensdag, vanaf 1-3-2023

 

Praktijkassistenten

Bij de praktijkassistente kunt u met veel praktische vragen terecht. Met haar maakt u de afspraken. Zij kan u uitslagen doorgeven, helpen met medische vragen en administratieve handelingen. Zij heeft net als de huisarts een geheimhoudingsplicht.
Ook worden er door de praktijkassistenten spreekuren voor patiënten met hoge bloeddruk en Diabetes Mellitus gehouden.
Voor de volgende medische handelingen kunt u bij de praktijkassistente terecht:

 • Verbinden wonden
 • Verwijderen hechtingen
 • Uitspuiten van oren
 • Injecties (bv. Reizigersvaccinaties)
 • Aanstippen wratten met vloeibare stikstof
 • Bloeddrukmeting
 • Bloedsuikercontroles
 • Urine-onderzoek
 • Uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek
 • Reizigersadviezen

En administratieve vragen:

 • Adreswijzigingen
 • Veranderingen verzekeringen en andere persoonsgegevens
 • Informatiefolders over allerlei (medische) onderwerpen

Jenneke van Eijk - Praktijkassistente

Sinds 2001 werk ik als praktijkassistente in deze praktijk, ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op dinsdag verzorg ik het spreekuur voor mensen met (verhoogde kans op) hart- en vaatziekten. Op woensdag en vrijdag werk ik als assistente. Naast de gebruikelijke werkzaamheden houd ik me bezig met  personeelsplanning, website, voorraadbeheer van de medische verbruiksartikelen volgens de LEANfilosofie.

In 1986 heb ik de Hogere Laboratorium Opleiding afgerond en aansluitend een aantal jaar in het VUmc gewerkt op de afdeling kwantitatieve pathologie. In 2001 heb ik de opleiding voor praktijkassistente afgerond. In 2010 heb ik de module voor CVRM (cardiovasculair risicomanagement) van de opleiding voor praktijkondersteuner afgerond. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen zoons.

Mijn persoonlijk werkmailadres: jveijk@uhac.nl.  Voor vragen die aan de praktijkassistente of de huisarts gericht worden, is het mailadres; askru@uhac.nl. 

 

 amstel-allen-irene-treur-opt  

Irene Treur - Praktijkassistente

Ik werk op maandag en dinsdag

 anouk-van-der-poll-assistente-kl- (1)

Anouk van der Poll- Praktijkassistente

Ik werk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

 3-praktijk-mrt-2019-015-opt

Loes Pieterse - Praktijkassistente

Ik werk op maandag, woensdag en donderdag

 mariska-opt-3  

Mariska Punt- Bezuijen - Gastvrouw

Ik werk van maandag t/m donderdag van 7.30 -13.30 uur.

Naast mijn werkzaamheden als gastvrouw doe ik allerlei administratieve taken voor de gehele praktijk de Amstel. De combinatie van de patiënten ontvangen/wegwijs te maken en de praktijken administratief te ondersteunen vind ik erg fijn. 

 

 

 Praktijkondersteuners / praktijkverpleegkundigen

Ter ondersteuning van de huisartsen en ter verbetering van de zorg voor bepaalde groepen chronische patiënten hebben de praktijkverpleegkundigen voor de Diabetespatiënten, de Astma- en COPDpatiënten, voor patienten met de ziekte van Parkinson, voor de patiënten met Hartfalen en voor de ouderen een belangrijk aandeel in de huisartsenpraktijk gekregen. Zij zijn bevoegd om de bovengenoemde categorieën patiënten zelfstandig te begeleiden. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met de huisarts.

Mariella Stamato - Praktijkverpleegkundige

Sinds 2004 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner/verpleegkundige. Mijn takenpakket bestaat vooral uit diabeteszorg, zorg voor Parkinsonpatienten en ouderenzorg. Daarnaast begeleid ik ook mensen bij het stoppen met roken en doe ik vaatonderzoek bij verdenking op "etalagebenen". Mijn werkdagen zijn: maandag m.u.v. de 1e maandag van de maand, dinsdag, woensdag en donderdag. Mijn huisbezoeken doe ik op dinsdag.
Ik ben bereikbaar op 06 13021181.

 

markman-opt-1-

Pauline Markman - POH

 Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik ben bereikbaar op 06-42957775.

 atiki-lutje-poh-s-002- (1)

Atiki Lutje- POH

Ik werk op woensdag en om de week op vrijdag.

 maureen-koster-poh-s (1)

Maureen Koster- POH 

Ik werk op donderdag

   
marcel-de-ree-2-opt

Marcel de Ree - Manueel Geneeskundig Arts

Sinds 1990 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk met klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Als voormalig huisarts voel ik me thuis in dit vakgebied. Ik ben beschikbaar voor patienten uit Uithoorn en uitgebreide omgeving. U kunt een afspraak maken via de assistente van de praktijk Bots.Ik werk op dinsdag.

 

Norbert Wijtenburg - Praktijkondersteuner GGZ/Psycholoog

Sinds 1987 werkzaam in deze praktijk. Aandachtsgebieden zijn klachten van psychische aard als angsten, depressie en relatieproblemen. Zowel individuele als relatiebehandeling is mogelijk. Afspraken zijn te maken via 06-17785014 of  psycholoog@nwijtenburg.n. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

 

amstel-allen-john-kusters

John Kusters - Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk op donderdag.

 

 djoeke-cals-poh-ggz (1)

Djoeke Cals - Praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Djoeke Cals. Ik ben sinds oktober 2019 op donderdag werkzaam als POH GZZ bij de Amstel. Ik ben opgeleid tot cultuurpsycholoog, waarna ik 10 jaar als docent en studiecoach heb gewerkt bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot POH GGZ gevolgd bij het RINO en werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner bij verschillende huisartsenpraktijken. Bij mij kunnen (jong)volwassenen en volwassenen terecht met psychische en psychosociale vragen en/of problemen. Samen met de patiënt verken ik de vraag om zodoende samen te komen tot een passend plan.

 francis-van-den-kommer-poh-ggz-jeugd (1)

Francis van den Kommer- Praktijkondersteuner GGZ jeugd

Ik werk op vrijdag.

 marleen-opwijrda-pog-ggz (1)

Marleen Opwijrda- Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag.