M.P. Kruse en A.A.L. Rutgers

balie-amstel-1

Telefoon

0297 - 561290

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

Gesloten op dinsdag 29 mei en woensdag 6 juni 2018

 Op dinsdag 29 mei is de praktijk gesloten, die dag is er WEL inloopspreekuur. Op woensdag 6 juni is de praktijk ook gesloten, er is GEEN inloopspreekuur. Voor spoedeisende zaken wordt de waarneming gedaan door de andere huisartsen van de Amstel, de indeling is op eerste letter van uw achternaam:

A-K: huisartsen Apeldoorn en Baart, tel 527500

L-Z: huisartsen Bots en Antheunis, tel 561453.

 

Huisarts-in-opleiding

Vanaf 1 september 2017 is er weer een huisarts-in-opleiding in de praktijk. Zij heet Alka Lal, ze is volledig bevoegd arts, het is het derde en tevens laatste jaar van haar opleiding tot huisarts. Ze blijft tot september 2018 bij ons. Een huisarts in opleiding is een volledig bevoegd arts die zich specialiseert tot huisarts en onder supervisie zelfstandig werkt.

 

Reizigersadvisering

Als u naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed geinformeerd op reis gaat, ook wat betreft gezondheidsrisico's die u loopt. Voor een goed advies  kunt u bij ons terecht, we houden uiteraard rekening met uw medische voorgeschiedenis en medicatie. We werken volgens de adviezen van het LCR. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassistente. Het intakeformulier vindt u bij "patienteninformatie" (in de linkerkolom van deze pagina).