M.P. Kruse en A.A.L. Rutgers

1-p1020511-5

Telefoon

0297 - 561290

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

 

COVID en COVID-vaccinatie 

Hoewel de media anders suggereren, heeft onze huisartsenpraktijk geen COVID-vaccinaties beschikbaar. Een (booster-)vaccinatie kunt u alleen bij de GGD laten zetten.  Om de telefonische bereikbaarheid van de praktijk niet onnodig te belasten, verzoeken wij u om niet met ons te bellen voor vragen met betrekking tot COVID en COVID-vaccinatie. Voor vragen over COVID en COVID-vaccinaties kunt u de websites van RIVM en/of GGD raadplegen. U kunt ook bellen met de GGD, tel 0800-1351.

 

 

Het inloopspreekuur is vervallen.

Vanaf maandag 16 maart 2020 is er geen inloopspreekuur meer, vanwege covid. In augustus 2021 is besloten om het inloopspreekuur definitief te laten vervallen.

 

Tijdelijke afwezigheid van dokter Kruse.

Dokter Kruse heeft begin januari 2022 haar bovenarm gebroken en is tijdelijk afwezig. Haar spreekuren worden zoveel mogelijk ingevuld door waarnemende huisartsen. 

 

Dokter Rutgers weer gedeeltelijk aan het werk.

 Dokter Rutgers is herstellend van de ziekte van Lyme. Vanaf 11 januari 2022 werkt hij op therapeutische basis.

 

Assistente tekort

Sinds een aantal maanden heeft de Amstel een vacature voor een doktersassistente. Er is landelijk een tekort aan doktersassistentes en helaas ook in onze regio. Het is nog niet gelukt om deze vacature in te vullen en er zijn dagelijks minder assistentes aanwezig dan gewenst. We blijven op zoek naar een nieuwe collega. Op dit moment zijn er 2 stagiaires doktersassistente in de praktijk die opgeleid worden voor het beroep. 

Huisarts-in-opleiding

Momenteel is er geen huisarts in opleiding in de praktijk.

 

Reizigersadvisering vervalllen.

Met ingang van augustus 2021 geven wij geen reizigersadviezen meer. U kunt terecht bij Travel Clinic KLM Health Services of het Tropeninstituut voor advisering en vaccinaties. 

 

 .