M.P. Kruse en A.A.L. Rutgers

balie-amstel-1

Telefoon

0297 - 561290

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

Gesloten op donderdagen 18 en 25 april en 2 mei 2019.

Vanwege vakantie is de praktijk gesloten op bovengenoemde donderdagen. Er is op deze dagen GEEN inloopspreekuur. Voor spoedeisende zaken die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten, wordt de waarneming gedaan door de andere huisartsen van de Amstel. De indeling is op eerste letter van uw achternaam:

A-K: huisarts Apeldoorn en huisarts Baart, tel 527500.

L-Z: huisarts Antheunis, tel 561453

 

Huisarts-in-opleiding

Vanaf 1 september 2018 is er weer een huisarts-in-opleiding in de praktijk. Zij heet Sanja van Wieringen , het is het derde en tevens laatste jaar van haar opleiding tot huisarts. Ze blijft tot december 2019 bij ons. Een huisarts in opleiding is een volledig bevoegd arts die zich specialiseert tot huisarts en onder supervisie zelfstandig werkt.

 

Reizigersadvisering

Als u naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed geinformeerd op reis gaat, ook wat betreft gezondheidsrisico's die u loopt. Voor een goed advies  kunt u bij ons terecht, we houden uiteraard rekening met uw medische voorgeschiedenis en medicatie. We werken volgens de adviezen van het LCR. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassistente. Het intakeformulier vindt u bij "patienteninformatie" (in de linkerkolom van deze pagina).