L. Apeldoorn en J. Baart

1-p1020511-2

Telefoon

0297 - 527500

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

 COVID en COVID-vaccinatie 

Hoewel de media anders suggereren, heeft onze huisartsenpraktijk geen COVID-vaccinaties beschikbaar. Een (booster-)vaccinatie kunt u alleen bij de GGD laten zetten.  Om de telefonische bereikbaarheid van de praktijk niet onnodig te belasten, verzoeken wij u om niet met ons te bellen voor vragen met betrekking tot COVID en COVID-vaccinatie. Voor vragen over COVID en COVID-vaccinaties kunt u de websites van RIVM en/of GGD raadplegen. U kunt ook bellen met de GGD, tel 0800-1351.

  

Assistente tekort

Sinds een aantal maanden heeft de Amstel een vacature voor een doktersassistente. Er is landelijk een tekort aan doktersassistentes en helaas ook in onze regio. Het is nog niet gelukt om deze vacature in te vullen en er zijn dagelijks minder assistentes aanwezig dan gewenst. We blijven op zoek naar een nieuwe collega. Op dit moment zijn er 2 stagiaires doktersassistente in de praktijk die opgeleid worden voor het beroep. 

 

Vertrek Wilma van Beek, assistente

Na 20 jaar in deze praktijk gewerkt te hebben, heb ik besloten vanaf 20 juli in het OLVG-west te gaan werken. Daar kan ik mijn functie als doktersassistente op een andere manier invullen, die op dit moment beter bij mij past.

Ik was van plan met stille trom te vertrekken, omdat erbij deze stap veel emoties komen kijken. Ik vind het erg moeilijk om alle goede contacten met patiënten en collega’s op te moeten geven.

Ik wens iedereen het beste!

Groeten, Wilma v. Beek, assistente

 

Praktijkfolder

U kunt deze ophalen in de praktijk of hier downloaden

 

Reizigersadvisering vervallen.

Met ingang van augustus 2021 geven wij geen reizigersadviezen meer. U kunt terecht bij Travel Clinic KLM Health Services of het Tropeninstituut voor advisering en vaccinaties. 

 

 

Voor dringende zaken op maandag tot en met vrijdag na 17.00 uur en in het weekend en erkende feestdagen kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Amstelveen, telefoon 020-456 20 00.