L. Apeldoorn en J. Baart

1-p1020511-2

Telefoon

0297 - 527500

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Medewerkers

 

Lena Apeldoorn - Huisarts

Sinds 1998 ben ik huisarts en in 1999 ben ik in Uithoorn komen werken, aanvankelijk elders in het dorp, maar sinds 2011 met veel plezier in Waterlinie. Ik ben een allround huisarts met als aandachtsgebied de jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en palliatieve zorg. Ook voor kleine chirurgische verrichtingen of het plaatsen van een spiraaltje kunt u bij mij terecht.

Hiernaast ben ik ook moeder van 3 opgroeiende jongens en mag ik in mijn vrije tijd graag wat sporten.

Werktijden: Maandag van 08.00-17.00u, dinsdag van 13.00-20.00u, donderdag van 08.00-17.00u, vrijdag van 08.00-12.00u.

 amstel-krurutg-joni-baart

Joni Baart- Huisarts

Sinds 2009 ben ik arts en in 2014 ben ik gestart als huisarts in de Waterlinie. Een modern en vooruitstrevend gezondheidscentrum, dat alle zorg onder één dak biedt. Voordat ik mij specialiseerde tot huisarts, werkte ik twee jaar op de Spoedeisende Hulp van het VUmc. Een afwisselende en leerzame periode, die ik als zeer positief heb ervaren. Ervaring die ook in het huisartsenvak uitstekend van pas komt.

Als huisarts vind ik positiviteit, een open houding, betrokkenheid en waar nodig flexibiliteit belangrijk. Binnen De Waterlinie werk ik samen met dokter Apeldoorn in praktijk De Amstel. We hebben allebei onze aandachtsgebieden, die elkaar aanvullen. Hierdoor kunnen onze patiënten rekenen op een compleet zorgaanbod in onze praktijk. Mijn aandachtsgebieden liggen in de spoedeisende hulp, kleine chirurgische verrichtingen, ouderenzorg en palliatieve zorg.

Voor afspraken kunt u op dinsdag, woensdag en vrijjdag tussen 8.00 en 17.00 uur bij mij terecht. Daarnaast is het mogelijk langs te komen op het extra vroege spreekuur op dinsdag, dat ik twee keer per maand houd.

Het inplannen van afspraken doet u via onze praktijkassistentes via 0297-527500.

Wilma van Beek - Praktijkassistente

Werkt van maandagmiddag t/m donderdagochtend.

Ik ben vanaf 1984 doktersassistente en vanaf die tijd ook werkzaam in de huisartsenpraktijk. Eerst in Amstelveen en nu alweer sinds 2001 in Uithoorn . Al tijdens mijn opleiding kwam ik er achter dat de huisartsenpraktijk mij meer aantrekt dan op de polikliniek in een ziekenhuis werken. Dit omdat je in een huisartsenpraktijk de mensen beter leert kennen en het contact daardoor allemaal wat persoonlijker is dan in een ziekenhuis. Het leuke aan dit beroep is ook dat het niet eentonig wordt. Je zit aan de telefoon waarbij je veel contact met mensen hebt, maakt recepten, ziet zelf mensen waarbij je medische handelingen doet , doet de administratie, instrumenten steriliseren, voorraden bijhouden etc. Zolang de telefoon niet de hele dag door voor lange tijd erg druk is, zie ik mij dit nog jaren doen.

Tabitha Kuijt-Buijs - Praktijkassistente

In 2011 behaalde ik mijn diploma als doktersassistente. Sindsdien ben ik aan het werk voor huisartsenpraktijk De Amstel. Ik ben werkzaam op woensdag en donderdag. Op donderdag heb ik spreekuur voor patienten met (kans op) hart- en vaatziekten.

 wendy-opt

Wendy Kok- Voorbij - Praktijkassistente

Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag.

 3-praktijk-mrt-2019-015-opt

Loes Pieterse - Praktijkassistente

Ik werk op maandag, woensdag en donderdag

 mariska-opt-2

Mariska Punt- Bezuijen- Gastvrouw

Ik werk elke werkdag van 7.30-13.00uur.

 markman-opt-1-

Pauline Markman - POH  

  

Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik ben bereikbaar op 06-42957775.

Carla Siegrest - Praktijkondersteuner

Ik begeleid en ondersteun onze patiënten met chronische ziekten als diabetes mellitus, astma/COPD, hartvaatziekten. Ook kan ik u helpen met het stoppen met roken. Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag. Op woensdag en donderdag werk ik bij de praktijk van dr. Lubbers.

 amstel-rutgkrus-bots-ingrid-wijffels

Ingrid Wijffels - Longverpleegkundige

Ik begeleid patiënten met een longziekte en bied ondersteuning bij het stoppen met roken. Incidenteel  zie ik ook patiënten met diabetes, hartfalen of in het kader van ouderenzorg.  Mijn  werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.  Afspraken kunt u inplannen via de praktijkassistente. Voor overige vragen kunt u mij op mijn werkdagen bereiken op 06-18 36 89 55. U kunt op dit nummer ook een boodschap achterlaten. 

amstel-allen-john-kusters

John Kusters - Praktijkondersteuner GGZ

 Aanwezig op donderdag.

amstel-allen-norbert-wijtenburg

Norbert Wijtenburg - Praktijkondersteuner GGZ/Psycholoog

Sinds 1987 ben ik werkzaam in deze praktijk. Aandachtsgebieden zijn klachten van psychische aard als angsten, depressie en relatieproblemen. Zowel individuele als relatiebehandeling is mogelijk. Afspraken zijn te maken via 06-17785014 of wijtenburgpsycholoog@xs4all.nl. Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

 amstel-poh-ggz-monique

Monique Snippert - Praktijkondersteuner GGZ

  Aanwezig op vrijdag.

 Met veel plezier werk ik sinds 2013 als praktijkondersteuner GGZ voor alle huisartsen in Uithoorn. Op de vrijdag ben ik hier voor de Amstel en zie ik patiënten met psychische klachten, zowel volwassenen als kinderen en jeugd. Samen met de patiënten breng ik de klachten in kaart en denk mee hoe deze het beste aangepakt kunnen worden. Soms zijn enkele gesprekken voldoende om weer verder te kunnen. In andere gevallen kan eventueel ook voor een passende verwijzing gezorgd worden. 
Tevens neem ik deel als behandelaar in de zorgprogramma’s chronische pijn en depressie en zorg ik voor het ADHD spreekuur. 
Mijn achtergrond is GZ-psycholoog en Kinder- en Jeugd psycholoog en hiervoor heb ik reeds jarenlang ervaring op kunnen doen binnen revalidatiecentra en mijn eigen praktijk voor psychologie.

 Poh ggz

Lieke Muis - Praktijkondersteunder GGZ

Iedere donderdag en om de week op woensdag ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk.

 marcel-de-ree-2-opt

 

Marcel de Ree - Manueel Geneeskundig Arts

Sinds 1990 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk met klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Als voormalig huisarts voel ik me thuis in dit vakgebied. Ik ben beschikbaar voor patienten uit Uithoorn en uitgebreide omgeving. U kunt een afspraak maken via de assistente van de praktijk Bots.