L. Apeldoorn en J. Baart

1-p1020511-2

Telefoon

0297 - 527500

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Medewerkers

 

Lena Apeldoorn - Huisarts

Sinds 1998 ben ik huisarts en in 1999 ben ik in Uithoorn komen werken, aanvankelijk elders in het dorp, maar sinds 2011 met veel plezier in Waterlinie. Ik ben een allround huisarts: juist de variatie van kleine kwalen tot palliatieve zorg en van een goed gesprek tot een kleine chirurgische ingreep of het plaatsen van een spiraal maken het vak zo leuk. Verder houd ik mij organisatorisch bezig met de jeugdzorg en GGZ in Uithoorn en de regio. Hiernaast ben ik ook moeder van 3 opgroeiende jongens en mag ik in mijn vrije tijd graag wat sporten.

Werktijden: Maandag van 08.00-17.00u, dinsdag van 13.00-20.00u, donderdag van 08.00-17.00u, vrijdag van 08.00-12.00u.

 amstel-krurutg-joni-baart

Joni Baart- Huisarts

Sinds 2009 ben ik arts en in 2014 ben ik gestart als huisarts in de Waterlinie. Een modern en vooruitstrevend gezondheidscentrum, dat alle zorg onder één dak biedt. Voordat ik mij specialiseerde tot huisarts, werkte ik twee jaar op de Spoedeisende Hulp van het VUmc. Een afwisselende en leerzame periode, die ik als zeer positief heb ervaren. Ervaring die ook in het huisartsenvak goed van pas komt.

Als huisarts vind ik positiviteit, een open houding, betrokkenheid en waar nodig flexibiliteit belangrijk. Binnen De Waterlinie werk ik samen met dokter Apeldoorn in praktijk De Amstel. We hebben allebei onze aandachtsgebieden, die elkaar aanvullen. Hierdoor kunnen onze patiënten rekenen op een compleet zorgaanbod in onze praktijk. Mijn interessegebieden liggen in de spoedeisende hulp, kleine chirurgische verrichtingen, ouderenzorg en palliatieve zorg.

Voor afspraken kunt u op maandag van 8.00-12.00u, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur bij mij terecht. Daarnaast is het mogelijk langs te komen op het extra vroege spreekuur (vóór 8.00u) op dinsdag, dat ik twee keer per maand houd.

Het inplannen van afspraken doet u via onze praktijkassistentes via 0297-527500 of via de uw zorg online app.

 wendy-opt

Wendy Kok- Voorbij - Praktijkassistente

Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag.

 3-praktijk-mrt-2019-015-opt

Loes Pieterse - Praktijkassistente

Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

anouk-van-der-poll-assistente-kl- (1)

Anouk vd Poll - Praktijkassistente

 mariska-opt-3

Mariska Punt- Bezuijen- Gastvrouw

Ik werk maandag t/m donderdag van 7.30 -13.30 uur. 

Naast mijn werkzaamheden als gastvrouw doe ik allerlei administratieve taken voor de gehele praktijk de Amstel. De combinatie van de patiënten ontvangen/wegwijs te maken en de praktijken administratief te ondersteunen vind ik erg fijn. 

 markman-opt-1-

Pauline Markman - POH  

  

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik ben bereikbaar op 06-42957775.

Carla Siegrest - Praktijkondersteuner

Ik begeleid en ondersteun onze patiënten met chronische ziekten als diabetes mellitus, astma/COPD, hartvaatziekten. Ook kan ik u helpen met het stoppen met roken. Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag. Op woensdag en donderdag werk ik bij de praktijk van dr. Lubbers.

amstel-allen-john-kusters

John Kusters - Praktijkondersteuner GGZ

 Aanwezig op donderdag.

amstel-allen-norbert-wijtenburg

Norbert Wijtenburg - Praktijkondersteuner GGZ/Psycholoog

Sinds 1987 ben ik werkzaam in deze praktijk. Aandachtsgebieden zijn klachten van psychische aard als angsten, depressie en relatieproblemen. Zowel individuele als relatiebehandeling is mogelijk. Afspraken zijn te maken via 06-17785014 of psycholoog@nwijtenburg.n. Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

 djoeke-cals-poh-ggz (1)

Djoeke Cals - Praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Djoeke Cals. Ik ben sinds oktober 2019 op vrijdag werkzaam als POH GZZ bij de Amstel. Ik ben opgeleid tot cultuurpsycholoog, waarna ik 10 jaar als docent en studiecoach heb gewerkt bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot POH GGZ gevolgd bij het RINO en werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner bij verschillende huisartsenpraktijken. Bij mij kunnen (jong)volwassenen en volwassenen terecht met psychische en psychosociale vragen en/of problemen. Samen met de patiënt verken ik de vraag om zodoende samen te komen tot een passend plan.

 

 francis-van-den-kommer-poh-ggz-jeugd (1)

Francis van den Kommer- praktijkondersteuner GGZ jeugd

Ik werk op vrijdag.

 marleen-opwijrda-pog-ggz (1)

Marleen Opwijrda - Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag.

 marcel-de-ree-2-opt

 

Marcel de Ree - Manueel Geneeskundig Arts

Sinds 1990 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk met klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Als voormalig huisarts voel ik me thuis in dit vakgebied. Ik ben beschikbaar voor patienten uit Uithoorn en uitgebreide omgeving. U kunt een afspraak maken via de assistente van de praktijk Bots.