J.P.M. Bots en P.S. Antheunis

1-p1020511-4

Telefoon

0297 - 561453

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

 COVID en COVID-vaccinatie 

Hoewel de media anders suggereren, heeft onze huisartsenpraktijk geen COVID-vaccinaties beschikbaar. Een (booster-)vaccinatie kunt u alleen bij de GGD laten zetten.  Om de telefonische bereikbaarheid van de praktijk niet onnodig te belasten, verzoeken wij u om niet met ons te bellen voor vragen met betrekking tot COVID en COVID-vaccinatie. Voor vragen over COVID en COVID-vaccinaties kunt u de websites van RIVM en/of GGD raadplegen. U kunt ook bellen met de GGD, tel 0800-1351.

 

Assistente tekort

Sinds een aantal maanden heeft de Amstel een vacature voor een doktersassistente. Er is landelijk een tekort aan doktersassistentes en helaas ook in onze regio. Het is nog niet gelukt om deze vacature in te vullen en er zijn dagelijks minder assistentes aanwezig dan gewenst. We blijven op zoek naar een nieuwe collega. Op dit moment zijn er 2 stagiaires doktersassistente in de praktijk die opgeleid worden voor het beroep. 

 

Huisarts-in-opleiding

Momenteel is er geen huisarts-in-opleiding in de praktijk.

 

 Reizigersadvisering vervalllen.

Met ingang van augustus 2021 geven wij geen reizigersadviezen meer. U kunt terecht bij Travel Clinic KLM Health Services of het Tropeninstituut voor advisering en vaccinaties.