J.P.M. Bots en P.S. Antheunis

1-p1020511-4

Telefoon

0297 - 561453

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Medewerkers

Huisartsen

Dagelijks zijn één of beide huisartsen en/of de huisarts-in-opleiding aanwezig. Zij houden spreekuur en maken visites en zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van de herhaalrecepten en de activiteiten van de praktijkassistente.
De huisarts-in-opleiding is een volwaardig arts, die de specialisatie tot huisarts doet. Hij/zij loopt daartoe een jaar stage in onze huisartsenpraktijk, is dus volledig bevoegd en werkt onder supervisie van de huisartsen.

Pieter Bots - Huisarts

Sinds 1986 ben ik werkzaam in Uithoorn. Mijn aandachtsgebied is kleine chirurgische ingrepen en cosmetische ingreepjes in het gelaat. Onderwijs geven aan jonge collega's vind ik een uitdaging. Tevens ben ik verbonden aan de huisartsenopleiding van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het begeleiden van chronisch zieken en palliatieve zorg vind ik de speerpunten van de huisartsenzorg. Ik ben getrouwd en vader van 2 zoons en een dochter.

pepijn-opt-1

Pepijn Antheunis - Huisarts

Sinds 2010 ben ik huisarts. De jaren daarvoor heb ik de geneeskunde opleiding gevolgd en daarna ben ik bijna 2 jaar als arts werkzaam geweest op de kinderafdeling van het Flevoziekenhuis in Almere. De huisartsenopleiding heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het laatste jaar van de huisartsenopleiding heb ik, zoals veel mensen waarschijnlijk al weten, in deze praktijk met veel plezier doorlopen.

 

Joppe Warnaars - Huisarts in opleiding

In de praktijk van Pieter Bots en Pepijn Antheunis zal ik het derde jaar van mijn opleiding doorlopen. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag volg ik onderwijs aan de VUMC.

Praktijkassistenten

Bij de praktijkassistente kunt u met veel praktische vragen terecht. Met haar maakt u de afspraken. Zij kan u uitslagen doorgeven, helpen met medische vragen en administratieve handelingen. Zij heeft net als de huisarts een geheimhoudingsplicht.
Ook worden er door de praktijkassistenten spreekuren voor patiënten met hoge bloeddruk gehouden.
Voor de volgende medische handelingen kunt u bij de praktijkassistente terecht:

 • Verbinden wonden
 • Verwijderen hechtingen
 • Uitspuiten van oren
 • Injecties (bv. Reizigersvaccinaties)
 • Aanstippen wratten met vloeibare stikstof
 • Bloeddrukmeting
 • Bloedsuikercontroles
 • Urine-onderzoek
 • Uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek

En administratieve vragen:

 • Adreswijzigingen
 • Veranderingen verzekeringen en andere persoonsgegevens
 • Informatiefolders over allerlei (medische) onderwerpen

Elvira Heij - Praktijksssistente

Sinds 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik aanwezig. Naast mijn gewone werk als praktijkassistente houd ik me ook bezig met de kwaliteitszorg binnen de praktijk. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

 jenny-opt

Jenny Sandbergen - Praktijkassistente

 Ik ben in de praktijk aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Tabitha Kuijt-Buijs - Praktijkassistente

In 2011 behaalde ik mijn diploma als doktersassistente. Sindsdien ben ik aan het werk voor huisartsenpraktijk De Amstel. Ik ben werkzaam op woensdag en donderdag. Op donderdag heb ik spreekuur voor patienten met (kans op) hart- en vaatziekten.

amstel-allen-irene-treur-opt

Irene Treur - Praktijkassistente

Ik werk op maandag en dinsdag.

 wendy-opt-1

 Wendy Kok- Voorbij- Praktijkassistente

Ik werk op maandag. donderdag en vrijdag.

 3-praktijk-mrt-2019-015-opt

Loes Pieterse- Praktijkassistente

Ik werk op maandag, woensdag en donderdag

 mariska-opt-4

Mariska Punt- Bezuijen -  Gastvrouw

Ik werk van maandag t/m vrijdag van 7.30-13.00uur.

Praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen

Ter ondersteuning van de huisartsen en ter verbetering van de zorg voor bepaalde groepen chronische patiënten hebben de praktijkverpleegkundigen voor de Diabetespatiënten, de Astma- en COPDpatiënten, voor de patiënten met Hartfalen en voor de ouderen een belangrijk aandeel in de huisartsenpraktijk gekregen. Zij zijn bevoegd om de bovengenoemde categorieën patiënten zelfstandig te begeleiden. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met de huisarts.


Mariella Stamato - praktijkverpleegkundige

Sinds 2004 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner/verpleegkundige. Mijn takenpakket bestaat vooral uit diabeteszorg, zorg voor Parkinsonpatienten en ouderenzorg. Daarnaast begeleid ik ook mensen bij het stoppen met roken en doe ik vaatonderzoek bij verdenking op "etalagebenen". Mijn werkdagen zijn: maandag, met uitzondering van de 1e maandag van de maand, dinsdag, woensdag en donderdag. Mijn huisbezoeken doe ik op dinsdag.
Ik ben bereikbaar op 06 13021181

Ingrid Wijffels - longverpleegkundige

Ik begeleid patiënten met een longziekte en bied ondersteuning bij het stoppen met roken. Incidenteel  zie ik ook patiënten met diabetes, hartfalen of in het kader van ouderenzorg.  Mijn  werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.  Afspraken kunt u inplannen via de praktijkassistente. Voor overige vragen kunt u mij op mijn werkdagen bereiken op 06-18 36 89 55. U kunt op dit nummer ook een boodschap achterlaten. 

 markman-opt-1-

Pauline Markman - POH  

 

Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik ben bereikbaar op 06-42957775.

Andere medewerkers in de praktijk

Op dinsdag is een manueel geneeskundige in de praktijk voor problemen met het bewegingsorgaan. Iedere woensdagmiddag is een psycholoog aanwezig. U dient een telefonische afspraak voor beiden te maken.

 

 marcel-de-ree-2-opt

Marcel de Ree - Manueel Geneeskundig Arts

Sinds 1990 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk met klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Als voormalig huisarts voel ik me thuis in dit vakgebied. Ik ben beschikbaar voor patienten uit Uithoorn en uitgebreide omgeving. U kunt een afspraak maken via de assistente van de praktijk Bots.Ik werk op dinsdag.

 

Norbert Wijtenburg - Praktijkondersteuner GGZ/Psycholoog

Sinds 1987 werkzaam in deze praktijk. Aandachtsgebieden zijn klachten van psychische aard als angsten, depressie en relatieproblemen. Zowel individuele als relatiebehandeling is mogelijk. Afspraken zijn te maken via 06-17785014 of wijtenburgpsycholoog@xs4all.nl. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

 

amstel-allen-john-kusters

John Kusters - Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk op donderdag.

 

 amstel-poh-ggz-monique

Monique Snippert - Praktijkondersteuner GGZ

Met veel plezier werk ik sinds 2013 als praktijkondersteuner GGZ voor alle huisartsen in Uithoorn. Op de vrijdag ben ik hier voor de Amstel en zie ik patiënten met psychische klachten, zowel volwassenen als kinderen en jeugd. Samen met de patiënten breng ik de klachten in kaart en denk mee hoe deze het beste aangepakt kunnen worden. Soms zijn enkele gesprekken voldoende om weer verder te kunnen. In andere gevallen kan eventueel ook voor een passende verwijzing gezorgd worden. 

Tevens neem ik deel als behandelaar in de zorgprogramma’s chronische pijn en depressie en zorg ik voor het ADHD spreekuur. 
Mijn achtergrond is GZ-psycholoog en Kinder- en Jeugd psycholoog en hiervoor heb ik reeds jarenlang ervaring op kunnen doen binnen revalidatiecentra en mijn eigen praktijk voor psychologie.

Poh ggz

Lieke Muis - Praktijkondersteuner GGZ

Iedere woensdag, donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk.