J.P.M. Bots en P.S. Antheunis

1-p1020511-4

Telefoon

0297 - 561453

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

 

 

Datum tweede coronavaccinatie met AstraZeneca-vaccin in onze praktijk ongewijzigd.

Voor mensen die via onze praktijk een vaccinatie tegen COVID-19 gehad hebben, blijft de afspraak voor de tweede vaccinatie ongewijzigd staan op de datum die u eerder van ons ontvangen hebt.

 Mogelijk heeft u via de media vernomen dat de vaccinaties ook eerder gegeven mogen worden, maar het is voor ons in verband met de planning niet mogelijk het schema naar voren te verplaatsen.

Daarnaast zijn er aanwijzingen dat de bescherming van het vaccin beter is als de tijd tussen de twee vaccinaties 10-12 weken is, dan als de tijd korter dan 6 weken is, maar hier wordt nog verder onderzoek naar gedaan.

 Aanvullende informatie over de coronavaccinaties kunt u vinden op: https://www.thuisarts.nl/corona/ik-krijg-prik-vaccinatie-tegen-corona

 

Gesloten op vrijdag 30 juli en donderdag 19 augustus 2021.

Op de hierbovengenomede dagen  is de praktijk gesloten. Voor spoedeisende zaken die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten, wordt de waarneming gedaan door de andere huisartsen van De Amstel. De indeling is volgens de eerste letter van uw achternaam.

A-K huisartsen Rutgers en Kruse, tel 561290

L-Z huisartsen Apeldoorn en Baart, tel 257500.

 

Huisarts-in-opleiding

 

Vanaf 1 december 2020 is er weer een huisarts-in-opleiding in de praktijk. Ze heet Nika van Keeken en het is haar derde en laatste jaar van haar opleiding tot huisarts.  Een huisarts in opleiding is een volledig bevoegd arts die zich specialiseert tot huisarts en onder supervisie zelfstandig werkt.

 

 

Reizigersadvisering

Als u naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed geinformeerd op reis gaat, ook wat betreft gezondheidsrisico's die u loopt. Voor een goed advies  kunt u bij ons terecht, we houden uiteraard rekening met uw medische voorgeschiedenis en medicatie. We werken volgens de adviezen van het LCR. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassistente.Het intakeformulier vindt u bij "patienteninformatie" (in de linkerkolom van deze pagina).