J.P.M. Bots en P.S. Antheunis

balie-amstel-1

Telefoon

0297 - 561453

Spoed overdag:

kies 1

Spoed avond, nacht en weekend:

020 - 45 62 000

Mededelingen

Gesloten op donderdag 26 april, 3 mei en 17 mei 2018

De praktijk is gesloten op donderdagen 26 april,  3 en 17 mei. Voor spoedeisende zaken die niet tot de eerstvolgende afspraak kunnen wachten, wordt er waargenomen door de andere huisartsen van de Amstel. De indeling is volgens de eerste letter van uw achternaam:

A-K: Huisarts Kruse, tel 561290

L-Z: Huisarts Apeldoorn, tel 527500

  

Nieuwe huisarts-in-opleiding

Vanaf 1 maart 2018 is er weer een nieuwe huisarts-in-opleiding in de praktijk, nl. Reinoud Sprenger. Hij is bezig met het derde jaar van zijn opleiding tot huisarts. Een huisarts in opleiding is een volledig bevoegd arts die zich specialiseert tot huisarts en onder supervisie zelfstandig werkt.

Reizigersadvisering

Als u naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat u goed geinformeerd op reis gaat, ook wat betreft gezondheidsrisico's die u loopt. Voor een goed advies  kunt u bij ons terecht, we houden uiteraard rekening met uw medische voorgeschiedenis en medicatie. We werken volgens de adviezen van het LCR. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijkassistente.Het intakeformulier vindt u bij "patienteninformatie" (in de linkerkolom van deze pagina).