Plan uw route

Auto

Met de auto is het centrum eenvoudig te bereiken via de N201.

  • Vanuit Uithoorn via de Zijdelweg (N521) rechtsaf de Koningin Máximalaan (N196) op. Na 350 meter ligt het gezondheidscentrum aan de linkerkant.
  • Vanuit Aalsmeer bereikbaar via de N196; na de kruising met de Noorddammerweg (Amstelhof) ligt het gezondheidscentrum bij de eerstvolgende rotonde aan de rechterkant.
  • Vanuit Mijdrecht en Amstelhoek volgt u de Mijdrechtse Zuwe en vervolgens de Koningin Máximalaan (N196). Voorbij de afslag Amstelveen (Zijdelweg/N521) ziet u 350 meter verder het gezondheidscentrum aan uw linkerhand.
  • Vanaf Ziekenhuis Amstelland gaat u via de Groenelaan de eerste afslag rechtsaf naar de Sportlaan, en bij de stoplichten linksaf de Beneluxbaan op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf naar de Bovenkerkerweg/Zijdelweg. Na ongeveer 5 km en een aantal stoplichten, slaat u bij de brandweerkazerne (aan uw rechterhand) rechtsaf de Koningin Máximalaan (N196) op. 350 meter verder is het gezondheidscentrum aan uw linkerhand.

 

Fiets

Ook met de fiets is het gezondheidscentrum goed bereikbaar; via het fietspad en de oversteekplaats langs de Koningin Máximalaan, maar ook via de Vuurlijn aan de achterzijde van het centrum. Daar is een ontsluiting gemaakt.

 

Service door vrijwilligers

De huisartsenpraktijken hebben in de ochtenduren tussen 09.00 en 12.00 uur een vrijwilliger beschikbaar voor patiënten die slecht ter been zijn en geen eigen vervoermogelijkheid hebben. U wordt dan gebracht en gehaald. Bij het maken van de afspraak met uw huisarts kunt u naar de details van deze service vragen.