Word jij onze nieuwe collega doktersassistente?

Ben je enthousiast, betrokken en gediplomeerd in het vak van doktersassistent(e)?
Wil je werken in een leuk, vakkundig en hecht team?
Dan zoeken wij jou!

De praktijkassistenten van huisartspraktijk A. Noor (De Waver) zoeken een collega voor 14 uur!
We zoeken per 1 februari 2024 een gediplomeerde, enthousiaste doktersassistente die niet alleen de triage doet aan de telefoon, maar ook de bijbehorende administratie en een eigen spreekuur kan draaien in de behandelkamer.

De huisartsenpraktijken van De Waver in gezondheidscentrum Waterlinie zijn goed georganiseerde praktijken die zoveel mogelijk rekening houden met de persoonlijke wensen van patiënten en de zorg dichtbij proberen te organiseren. De praktijkassistenten spelen daarbij een belangrijke rol.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in een innovatief en modern gezondheidscentrum, waar kwaliteit van zorg, zelfontwikkeling en samenwerking met verschillende disciplines voorop staan.
Als praktijkassistent(e) bij huisartspraktijk A. Noor werk je op de vleugel van De Waver samen met een enthousiast team huisartsen, POH somatiek, POH GGZ, collega assistentes en een gastvrouw. Je beantwoordt de telefoon, doet de bijbehorende administratie en draait ook jouw eigen spreekuur in de behandelkamer.

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde opleiding doktersassistent(e)
• Je beschikt over de nodige sociale en communicatieve vaardigheden
• Je bent klantvriendelijk en patiëntgericht
• Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken
• Je kunt werken op maandag en woensdag ochtend

Wat bieden wij?
• Een uitdagende functie bij huisartspraktijk A. Noor (9 uur op maandag) en bij De Waver (5 uur op woensdag ochtend)
• Samenwerking met enthousiaste collega’s die meegaan met de laatste ontwikkelingen in de eerste lijn
• Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg en afhankelijk van jouw werkervaring (€ 2.274 - €3.602)

Meer informatie over huisartspraktijk A. Noor en het gezondheidscentrum? Kijk op https://www.uhac.nl/huisartsenpraktijken en www.gezondheidscentrumwaterlinie.nl

Enthousiast geworden? Mooi! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 6 november 2023 naar Petra Cuiper, Coördinator huisartsen gezondheidscentrum Waterlinie, Uithoorn. Mail: pcuiper@uhac.nl .
Voor meer informatie kun je bellen naar Petra Cuiper op 06 - 21 200 529.